Vrijblijvend krediet aanvragen bij verschillende kredietmakelaars 

Wanneer je websites van verschillende kredietmakelaars bezoekt, kan je vaak een vrijblijvende simulatie of aanvraag doen. Je hebt namelijk altijd het recht het krediet niet op te nemen of zelfs te annuleren binnen een vermelde periode. Maar er is ook een keerzijde.

krediet aanvragen bij verschillende kredietmakelaars tegelijkertijd

Let op met meerdere kredietaanvragen tegelijkertijd

Net omdat een krediet aanvragen vrijblijvend is, heb je de neiging om bij zoveel mogelijk kredietmakelaars aanvraagformulieren in te vullen. Het is normaal dat je op deze manier redeneert, want het kan en het mag. Maar wist je dat deze methode ook een minpunt heeft? Door de massa aan ingevulde aanvragen, riskeer je dat je kredietdossier geblokkeerd wordt en je nergens meer een lening krijgt.

Quick Krediet adviseert je om goed na te denken op welke websites je krediet aanvraagt. Jammer genoeg moet je er ook rekening mee houden dat een pak kredietaanbieders tarieven vermelden die zij niet echt toepassen, waardoor de zoektocht naar een betrouwbare lening nog moeilijker wordt…

Krediet aanvragen zonder zorgen

Door onze unieke service en 34 jaar ervaring kon Quick Krediet een goede naam opbouwen in de kredietsector. Wij onderzoeken je kredietaanvraag zeer grondig, waardoor de kans dat je aanvraag aanvaard wordt een pak hoger ligt dan bij collega-makelaars. Je kan rekenen op een vlotte afwerking en terugbetaling aan de vermelde tarieven.

Wordt je kredietaanvraag bij ons afgewezen, dan hoef je nergens anders te proberen. Onze ervaring is jouw garantie.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.