Wat zeggen onze klanten?

Wil je ook graag jouw mening achterlaten? Dat kan via een mailtje naar info@quickkrediet.be of via het contactformulier.

Van harte bedankt voor de heel snelle afhandeling van mijn kredietaanvraag. Het geld staat reeds op mijn rekening en ik heb onmiddellijk al mijn openstaande facturen betaald. Zo kan ik eindelijk eens normaal verder met mijn leven zonder mij constant zorgen te maken over mijn betalingen die al moesten gedaan worden. Ik had nooit gedacht dat het mij zou lukken om een lening te krijgen maar kijk, jullie hebben mij fantastisch geholpen op een hele menselijke manier waarbij er geluisterd wordt naar de klant. Nogmaals bedankt! En ik beveel jullie zeker aan bij andere mensen.

Ik heb de lening ontvangen en wil jullie van harte danken voor de snelheid waarmee mijn dossier behandeld werd. Ik wens u persoonlijk nog eens te bedanken voor de uitzonderlijke service die ik van u kreeg. Alles ging probleemloos en vlot. Ik was enorm onder de indruk van de snelheid waarmee alles werd afgewerkt. Voor ik thuis kwam, stond het geld al op mijn rekening.

Dankzij Quick Krediet hebben wij onze droom kunnen realiseren. Onze living en salon waren aan vernieuwing toe en onze bank was niet bereid ons te steunen. Gelukkig vonden wij via internet uw instelling. Alles ging zeer snel en werd volledig volgens de afspraken nagekomen. Wij hebben zelfs de kinderkamers nog kunnen opfleuren met de verkregen lening.

Ik heb de lening ontvangen en wil jullie van harte danken voor de snelheid waarmee mijn dossier behandeld werd en voor jullie professionalisme.

Ben jullie heel erg dankbaar. Jullie hebben mij uit de brand geholpen, kan weer beetje adem halen. Ga deze week nog langs de bank om te regelen dat ze automatisch de afbetaling van mijn rekening kunnen halen. Nogmaals heel erg bedankt!

Even om te zeggen dat ik jullie heel dankbaar ben dat jullie mij op deze manier hebben geholpen. Op deze manier kan ik mijn kosten spreiden over enkele maanden. Heel erg bedankt!

Alvast bedankt voor de snelle en efficiënte manier van werken! Indien ik nog een krediet nodig heb, zal ik zeker beroep doen op jullie. Ook positieve feedback doorgeven aan derden!

Opnieuw bedankt voor de snelle en soepele afhandeling van mijn dossier. Ook de man die de documenten is komen afhandelen was heel professioneel en vriendelijk. Respect en nogmaals dank. Werk graag samen met uw team.

Dankjewel voor jullie snelle service! Want blijkbaar kan een KBC bank die service niet geven!! Al 30 jaar klant zonder schulden en met spaarcenten, maar te oud bevonden!!!

Ik zal jullie zeker aanraden!!

De bestendige opdracht is onmiddellijk geregeld voor de ganse looptijd, nogmaals van harte bedankt voor het vertrouwen en de vlugge afhandeling.

Graag wil ik jullie bedanken voor de snelle en correcte verwerking van mijn dossier. Ik zal graag jullie kantoor aanbevelen bij anderen.

Van harte bedankt voor de goede en de “Quick” service die ons te beurt viel.

Uw efficiënte aanpak zal mij voor altijd bijblijven. Zeer professioneel en toch bijzonder menselijk heeft u mijn vraag behandeld en opgelost. Ik kreeg wat ik nodig had en moet zelfs minder betalen dan daarvoor. Het is zeker niet de laatste keer dat ik mij tot u zal wenden.

Jullie zijn echt je naam waardig,”Quick”, inderdaad héél snel, en tevens een duidelijke uitleg van de persoon die bij mij langs kwam voor de ondertekening van mijn contract. Dankzij jullie kan ik wat meer adem halen, want nu zijn al die hoge ziekenhuis-facturen en anderen betaald, en kan ik met een gerust hart verder. Ik ben altijd iemand geweest die correct en op tijd zijn facturen betaald, maar als daar opeens zo’n hoge onverwachte kosten zijn dan werkt dit enorm frustrerend omdat men op dit moment niet de centen heeft om ze integraal te betalen, en nu kan ik dat wel en ben ik tegelijk van die enorme frustratie af, dankzij Quick.

Zoals beloofd, het verwachte mailtje dat de centen op de rekening staan sinds 12 u deze middag. Het is aangenaam met jullie te kunnen werken en het is zeker voor herhaling vatbaar!

Ondanks dat mijn lening werd geweigerd en ik het geld nergens heb gekregen wens ik u toch te danken voor alle geleverde inspanningen. U gaf mij zeer snel het spijtige bericht dat u mij niet ging kunnen helpen. Helemaal wat anders dan bij ‘anderen’ waar ik weken aan het lijntje werd gehouden en uiteindelijk niets kreeg.

Ik wens u persoonlijk nog eens te bedanken voor de uitzonderlijke service die ik van u kreeg. Alles ging probleemloos en vlot. Ik was enorm onder de indruk van de snelheid waarmee alles werd afgewerkt. Diezelfde dag nog stond het geld al op mijn rekening.

Ik dacht dat wonderen alleen in Lourdes gebeurden, maar blijkbaar in Mechelen bij Quick Krediet ook.
Bedankt dat je me toch aan de gevraagde lening van 23.000 euro euro hebt geholpen! (daar waar anderen faalden !)

Met dit schrijven wil ik jullie bedanken voor de efficiënte, correcte en vlugge verwerking van dit dossier. Indien ik later nog iets nodig zou hebben, zal ik zeker bij jullie terug komen. Ik ga jullie dan ook aanbevelen aan andere personen. Dank U zeer om ons geholpen te hebben.

Bij deze wens ik u te bedanken dat u, wanneer u me gisteren zei: “U ligt in mijn bovenste schuif”, u werkelijk de daad bij het woord voerde. Het ontleende bedrag stond namelijk dezelfde dag als de ondertekening van het contract op mijn rekening. Met dank.

Dit is mijn eerste kredietlening ooit. Bij deze korte feedback naar jullie toe:
Ik ben enorm onder de indruk van jullie snelle service maar vooral de efficiëntie en duidelijke communicatie is zeker een enorme meerwaarde!

Dank u wel voor de vlugge storting van het gevraagd bedrag en de vriendelijke ontvangst!

Vriendelijk bedankt om jullie snelle aan pak en die reclame zult u hebben en krijgen

Hartelijk dank voor jullie super medewerking, zodat wij ons project kunnen realiseren. Tot 2 maal toe!

Dank je wel voor de goede en snelle service. Ik breng het gevraagde in orde, zodat alles vlot kan verlopen!

Bedankt aan gans het team van Quick Krediet voor mijn lening. Als ik jullie in de toekomst nog nodig zou hebben, ben ik bereid met jullie nog zaken te doen.

Jullie doen wat jullie beloven! Thanks! Blijf zo verder doen, zou ik zeggen.

Bij deze wil ik u uit de grond van mijn hart bedanken voor de moeite die jullie hebben gedaan voor het bekomen van mijn lening bij Cofidis. Ik waardeer dit ten zeerste, hartelijk dank, geld staat op mijn rekening.

Alvast bedankt om een nieuwe oplossing voor ons te zoeken. Er was hier al even lichte paniek. Ik zou jullie graag willen bedanken om mee te denken en er voluit voor te gaan. Ik zal jullie zeker aanraden bij anderen als men mij een goede kredietadviseur vraagt.

Bedankt voor de snelle en professionele afhandeling van mijn lening. Jullie doen echt wat jullie zeggen. Quick dus. Door jullie kan ik eindelijk een nieuwe start maken. Nogmaals hartelijk dank aan het ganse team.

“Let op, geld lenen kost ook geld.”

  © Quick Krediet