Wat zeggen onze klanten?

Wil je ook graag jouw mening achterlaten? Dat kan via een mailtje naar info@quickkrediet.be of via het contactformulier.

Even om te zeggen dat ik jullie heel dankbaar ben dat jullie mij op deze manier hebben geholpen. Op deze manier kan ik mijn kosten spreiden over enkele maanden. Heel erg bedankt!

S. Z.

Alvast bedankt voor de snelle en efficiënte manier van werken! Indien ik nog een krediet nodig heb, zal ik zeker beroep doen op jullie. Ook positieve feedback doorgeven aan derden!

V. D.

Opnieuw bedankt voor de snelle en soepele afhandeling van mijn dossier. Ook de man die de documenten is komen afhandelen was heel professioneel en vriendelijk. Respect en nogmaals dank. Werk graag samen met uw team.

F. V.

Dankjewel voor jullie snelle service! Want blijkbaar kan een KBC bank die service niet geven!! Al 30 jaar klant zonder schulden en met spaarcenten, maar te oud bevonden!!!

Ik zal jullie zeker aanraden!!

L. H.

De bestendige opdracht is onmiddellijk geregeld voor de ganse looptijd, nogmaals van harte bedankt voor het vertrouwen en de vlugge afhandeling.

B. V.
Graag wil ik jullie bedanken voor de snelle en correcte verwerking van mijn dossier. Ik zal graag jullie kantoor aanbevelen bij anderen.
M. D.

Van harte bedankt voor de goede en de “Quick” service die ons te beurt viel.

K. & O.

Dankzij Quick Krediet hebben wij onze droom kunnen realiseren. Onze living en salon waren aan vernieuwing toe en onze bank was niet bereid ons te steunen. Gelukkig vonden wij via internet uw instelling. Alles ging zeer snel en werd volledig volgens de afspraken nagekomen. Wij hebben zelfs de kinderkamers nog kunnen opfleuren met de verkregen lening.

Anita & FrederikEssen

Uw efficiënte aanpak zal mij voor altijd bijblijven. Zeer professioneel en toch bijzonder menselijk heeft u mijn vraag behandeld en opgelost. Ik kreeg wat ik nodig had en moet zelfs minder betalen dan daarvoor. Het is zeker niet de laatste keer dat ik mij tot u zal wenden.

T. VDV.Hasselt

Dank u wel voor de vlugge storting van het gevraagd bedrag en de vriendelijke ontvangst!

L. A.
Zoals beloofd, het verwachte mailtje dat de centen op de rekening staan sinds 12 u deze middag. Het is aangenaam met jullie te kunnen werken en het is zeker voor herhaling vatbaar!
J. L.

Ik wens u persoonlijk nog eens te bedanken voor de uitzonderlijke service die ik van u kreeg. Alles ging probleemloos en vlot. Ik was enorm onder de indruk van de snelheid waarmee alles werd afgewerkt. Diezelfde dag nog stond het geld al op mijn rekening.

L. T.Deinze
Ik dacht dat wonderen alleen in Lourdes gebeurden, maar blijkbaar in Mechelen bij Quick Krediet ook.
Bedankt dat je me toch aan de gevraagde lening van 23.000 euro euro hebt geholpen! (daar waar anderen faalden !)
H. VDV.

Ondanks dat mijn lening werd geweigerd en ik het geld nergens heb gekregen wens ik u toch te danken voor alle geleverde inspanningen. U gaf mij zeer snel het spijtige bericht dat u mij niet ging kunnen helpen. Helemaal wat anders dan bij ‘anderen’ waar ik weken aan het lijntje werd gehouden en uiteindelijk niets kreeg.

Eddy K.Pepingen

Met dit schrijven wil ik jullie bedanken voor de efficiënte, correcte en vlugge verwerking van dit dossier. Indien ik later nog iets nodig zou hebben, zal ik zeker bij jullie terug komen. Ik ga jullie dan ook aanbevelen aan andere personen. Dank U zeer om ons geholpen te hebben.

V. H.

Bij deze wens ik u te bedanken dat u, wanneer u me gisteren zei: “U ligt in mijn bovenste schuif”, u werkelijk de daad bij het woord voerde. Het ontleende bedrag stond namelijk dezelfde dag als de ondertekening van het contract op mijn rekening. Met dank.

J.P-F.

Dit is mijn eerste kredietlening ooit. Bij deze korte feedback naar jullie toe:
Ik ben enorm onder de indruk van jullie snelle service maar vooral de efficiëntie en duidelijke communicatie is zeker een enorme meerwaarde!

J. H.

Hartelijk dank voor jullie super medewerking, zodat wij ons project kunnen realiseren. Tot 2 maal toe!

K. D.

In de eerste plaats wil ik U hartelijk bedanken voor de snelle verwerking van mijn aanvraag voor een lening, en tevens ben ik heel gelukkig dat ze is toegestaan. Jullie zijn echt je naam waardig,”Quick”, inderdaad héél snel, en tevens een duidelijke uitleg van de persoon die bij mij langs kwam voor de ondertekening van mijn contract. Dankzij jullie kan ik wat meer adem halen, want nu zijn al die hoge ziekenhuis-facturen en anderen betaald, en kan ik met een gerust hart verder. Ik ben altijd iemand geweest die correct en op tijd zijn facturen betaald, maar als daar opeens zo’n hoge onverwachte kosten zijn dan werkt dit enorm frustrerend omdat men op dit moment niet de centen heeft om ze integraal te betalen, en nu kan ik dat wel en ben ik tegelijk van die enorme frustratie af, dankzij Quick.

Mag ik jullie nogmaals bedanken, en ik zal zeker niet nalaten U aan te bevelen bij andere mensen die even een moeilijk financieel moment hebben en er een oplossing voor zoeken.

J. K.

“Let op, geld lenen kost ook geld.”

2018 © Quick Krediet