Wat zeggen onze klanten?

Wil je ook graag jouw mening achterlaten? Dat kan via een mailtje naar info@quickkrediet.be of via het contactformulier.

Dankjewel voor jullie snelle service! Want blijkbaar kan een KBC bank die service niet geven!! Al 30 jaar klant zonder schulden en met spaarcenten, maar te oud bevonden!!!

Ik zal jullie zeker aanraden!!

L. H.

De bestendige opdracht is onmiddellijk geregeld voor de ganse looptijd, nogmaals van harte bedankt voor het vertrouwen en de vlugge afhandeling.

B. V.
Graag wil ik jullie bedanken voor de snelle en correcte verwerking van mijn dossier. Ik zal graag jullie kantoor aanbevelen bij anderen.
M. D.

Van harte bedankt voor de goede en de “Quick” service die ons te beurt viel.

K. & O.

Dankzij Quick Krediet hebben wij onze droom kunnen realiseren. Onze living en salon waren aan vernieuwing toe en onze bank was niet bereid ons te steunen. Gelukkig vonden wij via internet uw instelling. Alles ging zeer snel en werd volledig volgens de afspraken nagekomen. Wij hebben zelfs de kinderkamers nog kunnen opfleuren met de verkregen lening.

Anita & FrederikEssen

Uw efficiënte aanpak zal mij voor altijd bijblijven. Zeer professioneel en toch bijzonder menselijk heeft u mijn vraag behandeld en opgelost. Ik kreeg wat ik nodig had en moet zelfs minder betalen dan daarvoor. Het is zeker niet de laatste keer dat ik mij tot u zal wenden.

Heidi VDVHasselt

Dank u wel voor de vlugge storting van het gevraagd bedrag en de vriendelijke ontvangst!

L. A.
Zoals beloofd, het verwachte mailtje dat de centen op de rekening staan sinds 12 u deze middag. Het is aangenaam met jullie te kunnen werken en het is zeker voor herhaling vatbaar!
J. L.

Ik wens u persoonlijk nog eens te bedanken voor de uitzonderlijke service die ik van u kreeg. Alles ging probleemloos en vlot. Ik was enorm onder de indruk van de snelheid waarmee alles werd afgewerkt. Diezelfde dag nog stond het geld al op mijn rekening.

L. T.Deinze

Ondanks dat mijn lening werd geweigerd en ik het geld nergens heb gekregen wens ik u toch te danken voor alle geleverde inspanningen. U gaf mij zeer snel het spijtige bericht dat u mij niet ging kunnen helpen. Helemaal wat anders dan bij ‘anderen’ waar ik weken aan het lijntje werd gehouden en uiteindelijk niets kreeg.

Eddy K.Pepingen

Met dit schrijven wil ik jullie bedanken voor de efficiënte, correcte en vlugge verwerking van dit dossier. Indien ik later nog iets nodig zou hebben, zal ik zeker bij jullie terug komen. Ik ga jullie dan ook aanbevelen aan andere personen. Dank U zeer om ons geholpen te hebben.

V. H.

Bij deze wens ik u te bedanken dat u, wanneer u me gisteren zei: “U ligt in mijn bovenste schuif”, u werkelijk de daad bij het woord voerde. Het ontleende bedrag stond namelijk dezelfde dag als de ondertekening van het contract op mijn rekening. Met dank.

J.P-F.

LET OP. GELD LENEN, KOST OOK GELD.

2018 © Quick Krediet