Autosalon: lenen voor een nieuwe wagen

Naar jaarlijkse gewoonte start in januari het autosalon en dat betekent fikse kortingen op je droomwagen! Voor velen hét moment om een nieuwe auto te kopen dus. Maar ook op het vlak van autoleningen zijn er koopjes te doen. Veel kredietinstellingen gaan ver om je als klant aan te trekken en werken aan bodemtarieven. Dubbel interessant dus!

autosalon - lenen voor een nieuwe wagen

Quick Krediet is goed voorbereid om je voor het autosalon een voordelige autofinanciering aan te bieden. Als kredietmakelaar kunnen we namelijk verschillende partners aanspreken en zo het beste tarief voorstellen.

Vooral de moeilijkere dossiers die op het autosalon geen kans krijgen, worden bij ons toch vaak aanvaard. Onze interessante autoleningen gelden niet enkel voor nieuwe wagens, maar ook voor jonge occasies.

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe wagen, denk dan zeker aan de interessante voorwaarden die Quick Krediet, al meer dan 35 jaar stabiele partner in de kredietmarkt, je kan bieden. Niets houdt je tegen om kritisch op zoek te gaan naar de wagen van je dromen.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.