Kan ik een lening krijgen als ik op de ‘zwarte lijst’ sta?

Of je al dan niet een lening kan krijgen als je op de zwarte lijst staat, dat proberen wij in deze blog voor je duidelijk te maken. Zowel voor jou als klant als voor ons als makelaar is het handig om duidelijk te weten wat kan en niet kan.

Er is nog hoop wanneer je als eigenaar op de zwarte lijst staat

Verschillende factoren bepalen of je al dan niet een lening kan krijgen.

huurder:

Wanneer je achter staat op je krediet en vermeld bent op de zwarte lijst, dan kan je geen lening krijgen. Is die achterstand inmiddels aangezuiverd, dan kan je aanvraag onderzocht worden. Je krediet moet niet per se afbetaald zijn, maar je mag zeker geen achterstand meer hebben.

De kans op een akkoord vergroot echter wanneer je de achterstand snel hebt aangezuiverd. Heb je er lang over gedaan om het probleem op te lossen, dan verkleint de slaagkans.

eigenaar van een woning:

De voorwaarden voor eigenaars zijn iets soepeler. Heb je achterstand op je lening, dan is er dus nog hoop. In veel gevallen zal je woning als waarborg dienen. Dit kan dan onder de vorm van een hypotheeklening of een eigenaarskrediet.

Quick Krediet heeft een gespecialiseerd team dat dagelijks kredietaanvragen van eigenaars onderzoekt om een zo goed mogelijke oplossing te vinden. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de meest interessantste formule voor je uitwerken.

Elke dag streven wij ernaar om jouw financiële toekomst mooier te maken. Met mensen die een lening aanvragen, waarvan we weten dat de situatie enkel kan verslechten, gaan wij niet in zee.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.