De online kredietaanvraag: het belang van correcte en volledige informatie

Bij Quick Krediet kan je op verschillende manieren een lening aanvragen. Dat kan ter plaatse in ons kantoor in Mechelen, telefonisch (015 26 11 29) of via onze website. Vooral dat laatste, de online aanvraag via quickkrediet.be, is populair. In deze blog tonen we je de voordelen van onze online aanvraag en geven we tips over waar je moet op letten als je jouw aanvraag indient.

online aanvraag

Voordelen van de online aanvraag

Door onze gebruiksvriendelijke website kan je in alle rust de noodzakelijke velden invullen. Je hebt de tijd om de nodige documenten op te zoeken of op te vragen. Je wordt stapsgewijs door de aanvraag geleid en kan niks vergeten. Een bijkomend voordeel: Via onze online aanvraag is de kans op fouten grotendeels uitgesloten. 

Online aanvraag: waar moet ik rekening mee houden?

Te vaak stellen wij vast dat lopende leningen niet of onvolledig worden doorgegeven. Om snel een akkoord te krijgen, is het noodzakelijk dat je de online aanvraag compleet invult. Hierbij denken wij vooral aan het opgeven van de correcte inkomsten en een gedetailleerde opsomming van jouw lasten. Met een onvolledige aanvraag vermindert de kans op akkoord en vertraag je het proces aanzienlijk. Wat betekent dat je langer moet wachten op je geld.

Wanneer je een aanvraag onvolledig indient, kan het zijn dat de lening die eerst aanvaard werd achteraf toch nog geweigerd wordt op basis van de verbeterde informatie. Onaangenaam voor zowel jou als ons.

Wij weten dat je zo snel mogelijk je geld wilt ontvangen. Geld lenen begint met een zo correct en volledig mogelijke aanvraag. Het versnelt de verwerking van je dossier en de uitbetaling na de ondertekening.

Nog enkele tips:

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.