De voordelen van lenen bij Quick Krediet

Waarom zou je lenen bij Quick Krediet? Waar maken wij het verschil? Met onderstaande voordelen onderscheiden wij ons van andere kredietmakelaars.

voordelen van lenen bij Quick Krediet

+ Stabiele en ervaren partner

Quick krediet is 35 jaar actief op de kredietmakelaarsmarkt. Dat zorgt ervoor dat wij perfect weten bij welke maatschappij jouw aanvraag de grootste kans heeft om goedgekeurd te worden. Ook onze goede naam werkt enkel in jouw voordeel.

+ Antwoord binnen de 2 kantooruren

Doe de test. Vraag je lening aan en je zal versteld staan van onze vlotte aanpak. Binnen de 2 kantooruren weet je of je de lening krijg en regelmatig krijg je de beslissing zelfs sneller dan beloofd.

+ Correcte tarieven

Onze aangekondigde tarieven worden effectief toegepast. Quick Krediet maakt vanaf de start correcte en duidelijke afspraken. Er bestaan immers een pak kredietmakelaars die niet aanbieden wat ze aangeven op de website. Wij gaan absoluut niet mee in misleidende reclame waarbij bepaalde beloftes niet worden nagekomen.

+ Onmiddellijke uitbetaling

Onmiddellijk na de beslissing word je gecontacteerd om het krediet uit te betalen. Je krijgt niet alleen binnen de 2u een beslissing, maar ook vlot een afspraak voor ondertekening, realisatie en uitbetaling.

+ Eenvoudige aanvaardingsvoorwaarden

Geen gedoe en zo weinig mogelijk papierwerk. 98 % van de aanvraag werken wij af enkel op basis van jouw identiteitskaart en je loonfiche.

+ Transparantie

Transparantie in onze werkwijze en tarieven dragen wij hoog in het vaandel. Ook het feit dat geld lenen niet gratis is, maken we je doorheen de website en andere communicatie meteen duidelijk.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.