Quick Krediet verhuist!

Afgelopen jaren is Quick Krediet snel gegroeid. Er kwamen enkele collega’s bij, waardoor ons kantoor in de Sint Katelijnestraat in Mechelen te klein werd. We begonnen uit te kijken naar een nieuwe, grotere locatie … En binnenkort is het eindelijk zo ver: Vanaf 1 maart 2021 vind je Quick Krediet op de Veemarkt 37 in Mechelen!

quick krediet verhuist

Door de grotere ruimte zal ons werkcomfort verbeteren, maar het nieuwe kantoor heeft ook voor jou, onze klant, alleen maar voordelen:

  • De Veemarkt maakt deel uit van de Mechelse stadskern, maar is toch goed bereikbaar met voldoende parkeermogelijkheden.
  • Het station van Mechelen ligt op 1,4 km en Mechelen – Nekkerspoel op slechts 200 m.
  • We kunnen je ontvangen in een aangenaam, volledig vernieuwd huiselijk kader waar je privacy gegarandeerd is.

Natuurlijk ben je niet verplicht om langs te komen op kantoor, want je kan jouw kredietaanvraag online eenvoudig invullen. Om de documenten te ondertekenen blijven ook onze huisbezoeken mogelijk.

Quick Krediet kijkt terug op een aangename tijd in de Sint Katelijnestraat, het was er heel leuk werken, maar het is en blijft onze ambitie om te groeien. Onze klanten zijn onze rijkdom en daarom groeien we met aandacht voor elk van jullie individueel. Wanneer je bij ons langskomt, willen we dat je dit duidelijk aanvoelt.

Wij kijken er enorm naar uit om je in ons gloednieuw kantoor op de Veemarkt 37 in Mechelen te ontmoeten!

Het Quick Krediet team,
Leef en geniet!

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.