Vlot geld lenen via Quick Krediet

Waarom iets log, traag of moeilijk maken als het ook vlot en efficiënt kan? Met dit idee in het achterhoofd gingen wij aan de slag om een gebruiksvriendelijke kredietaanvraag te ontwerpen. Vier eenvoudige stappen zorgen ervoor dat je snel weet of je in aanmerking komt voor het krediet. En vooral dat je ook vlot je geld ontvangt. 

vlot geld lenen

Aanvraagproces:

Stap 1: Vrijblijvende aanvraag

Je bezoekt onze website waar je alle informatie vindt die je nodig hebt om een weloverwogen keuze te maken. Door te klikken op de knop ‘lening aanvragen’ of ‘aanvraag’ kom je op onze online aanvraag terecht. Vragen? Uiteraard staat ons gediplomeerd team voor jou klaar om die te beantwoorden.

Stap 2: Vlotte beslissing

Je vult de aanvraag in en stuurt ons die door. Binnen de 2 werkuren wordt je aanvraag verwerkt en weet je of je een lening kan krijgen. Wij communiceren onze beslissing via sms, via mail en/of via telefoon.

Stap 3: Ondertekenen documenten

Wanneer je krediet wordt goedgekeurd, komen we met alle betrokken partijen samen voor de ondertekening van de documenten. De realisatie kan plaatsvinden op ons kantoor of met jouw goedkeuring bij jou thuis. Onze collega komt langs tijdens de normale kantooruren om de noodzakelijke stukken te tekenen.

Stap 4: Uitbetaling dossier

Na een laatste controle van de documenten vertrekt de betaling via een flitsoverschrijving naar jouw rekening.

Quick krediet staat al 36 jaar voor vlotte kredietverlening met uitermate veel respect voor jou als klant.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.