Samen met Quick Krediet naar een rooskleurige toekomst

Al 35 jaar is Quick Krediet actief als kredietmakelaar. Met leningen op afbetaling, financieringen en complexe hypothecaire leningen als specialiteit helpen we elke dag tal van mensen hun financiële toekomst rooskleuriger te maken.

Waar we tot voor enkele jaren nog een kleine speler op de kredietmarkt waren, zijn wij gestaag uitgegroeid tot een toonaangevende bemiddelaar, voornamelijk in het Vlaamse deel van het land. Nu wij een gevestigde waarde zijn geworden, biedt zich een nieuwe uitdaging aan: Aan de top blijven. Een ‘strijd’ die wij elke dag graag aangaan!

Professionele service met het hart op de juiste plaats

Onze manier van werken is gebaseerd op wat onze klanten belangrijk vinden. Jouw doel, is ons doel. Wij doen er alles aan om je correct en zo transparant mogelijk te ondersteunen. Wij onderscheiden ons onder andere door:

  • Vlotte bereikbaarheid tijdens onze ruime kantooruren (ma – vrij: 8 tot 18 uur & zat. 8 tot 12 uur) met kordate en efficiënte antwoorden op jouw vragen.
  • Geen wachttijden aan de telefoon.
  • Gepaste beslissingen binnen de 2 werkuren na ontvangst van de aanvraag.
  • Snelle realisaties van de goedgekeurde dossiers, zowel op ons kantoor als bij jou aan huis.

In een tijd waarin het vaak moeilijk is om persoonlijk contact te leggen met je huisbankier gaan wij voor professionele service met het hart op de juiste plaats. En vooral een luisterend oor.

Schenk je vertrouwen aan Quick Krediet, we zullen het niet beschamen.

Op naar beter!

Vertel ons jouw plannen op korte en lange termijn en wij bekijken wat de oplossingen zijn. Persoonlijk en op een constructieve manier. Quick krediet wil voor jou de ideale oplossing bieden met uitzicht op een aangenamere toekomst.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.