Dé 3 voordelen van lenen zonder bank

Het is een automatisme: Van zodra we een lening willen, nemen we contact op met de bank. Maar wist je dat er ook andere mogelijkheden zijn om te lenen zonder bank? Een krediet aanvragen bij een kredietmakelaar zoals Quick Krediet is er één van. En meteen ook een zeer efficiënte oplossing.

de 3 voordelen van lenen zonder bank

1. Grotere kans op aanvaarding

Als makelaar werken wij samen met alle kredietgevers in België. Niet één kans op slagen dus (zoals bij jouw bank), maar tal van mogelijkheden. Wij zoeken niet alleen naar een lening, maar kiezen ook de kredietgever die het beste bij jou past.

2. Vlotte service: Geen bankbezoek nodig

Om een idee te krijgen of je in aanmerking komt voor een lening, moet je bij (verschillende) banken een afspraak vastleggen. Wat tegenwoordig al niet meer zo vanzelfsprekend is …

Bij Quick Krediet vul je via deze site een eenvoudige kredietaanvraag in en wij gaan meteen voor jou aan de slag. Zo weet je binnen de 2 kantooruren of je in aanmerking komt voor een lening. Enkel om de uitbetaling te regelen, plannen we een korte afspraak bij jou thuis of op ons kantoor.

Mochten er vragen of problemen zijn, dan staat ons team klaar met raad en daad. Elk telefoontje krijgt een onmiddellijk en efficiënt antwoord.

3. Je bent geen nummer

Elke kredietaanvraag wordt toegewezen aan een expert die de aanvraag grondig bestudeerd. Enkel zo kunnen we de hoogste slaagkans bereiken.

  • Zien we dat je niet in aanmerking komt voor een lening, dan krijg je hierover snel een eerlijk antwoord.
  • Denken wij dat er mogelijkheden zijn voor je situatie, dan leggen wij jouw dossier voor aan onze kredietpartners en communiceren wij zo snel mogelijk hun definitieve beslissing.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.