Geld lenen blijft een serieuze zaak

Wanneer je wat extra geld kan gebruiken, dien je via onze website een kredietaanvraag in. Na enkele uren weet je al of je bij ons kan lenen. Maar … Doordat alles zo vlot gaat, bestaat het gevaar dat je onbezonnen met de lening start.

geld lenen blijft een serieuze zaak

Geld lenen? Weeg alle voor- en nadelen goed af.

Natuurlijk is de realisatie van je lening een leuk moment. Je ontvangt het geld op je rekening en je ervaart meteen meer vrijheid om te doen wat je wil.

Maar je kan er niet onderuit: Een stipte, regelmatige betaling is van cruciaal belang. Maar daar loopt het vaker dan gedacht spaak.

De meest betrouwbare manier is om te betalen via domiciliëring – wat de meeste klanten ook doen. Let op: Een domiciliëring geeft garantie dat de betaling op tijd door komt, maar daarvoor moet er eerst voldoende geld op de rekening staan natuurlijk.

Negatieve reputatie bij de bank

Neem de afbetaling van je lening vanaf de start ernstig. Zo voorkom je dat je bij de bank een negatieve reputatie krijgt … En blijf je in de toekomst in aanmerking komen om een lening te krijgen.

Betaal je herhaaldelijk niet (of te laat), dan is de kans groot dat je op de zwarte lijst van de Nationale Bank terecht komt. Gevolg: Je kan nergens nog een lening krijgen. Niet bij de bank, niet bij een kredietmakelaar, nergens.

Moraal van het verhaal? Denk goed na vooraleer je ingaat op een kredietvoorstel. Quick Krediet is er om je te helpen, niet om je in wanbetaling te zien gaan.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.