(On)verwachte kosten in het voorjaar

De klok staat op zomeruur en de paasbloemen zijn volop in bloei. De lente is er en de zomerkriebels zorgen voor nieuwe energie. Veel mensen nemen de tijd om hun woning op te frissen, hun tuin her aan te leggen, een reis te boeken, … Maar dat kost geld. Quick Krediet wil je een duwtje in de rug geven.

Onverwachte-kosten-tijdens-het-voorjaar

Met welke kosten moet ik rekening houden in het voorjaar?

  1. Het blijft langer licht en dan merk je al snel dat jouw woning tijdens de winter heeft afgezien: de muren kunnen een nieuw likje verf gebruiken, de tuin ligt er maar slordig bij, het terras moet hersteld worden en enkele ramen zijn aan vervanging toe. De klusjesman in jezelf komt naar boven. Schilderen, behangen, isoleren, vloeren, … Hou er rekening mee dat je niet alles zelf kan doen en een professionele stielman niet goedkoop is.
  2. April, mei en juni zijn de communie- en lentefeestmaanden bij uitstek. Voor jouw oogappels wil je natuurlijk een mooi en uitgebreid feest met alles erop en eraan. Vier je thuis en kijk je uit naar een feesttent of nodig je iedereen uit op locatie? Natuurlijk heeft heel het gezin ook een nieuwe feestoutfit nodig. Een grote hap uit het budget.
  3. Nu het zonniger is, bezoek je eens een pretpark met de kinderen of ga je graag op weekend met je partner. Ook als je plant om in de zomervakantie op reis te gaan, is het voorjaar het moment bij uitstek om een voordelige reis te boeken. Het voorschot betaal je meestal meteen.

Leef en geniet

Welke plannen je ook hebt, Quick Krediet kan je financieel ondersteunen. Ons motto in niet voor niets: leef en geniet. Wat interessant is aan Quick Krediet is dat wij niet enkel grote bedragen lenen, maar ook voor het financieren van jouw communiefeest, tuinaanleg of nieuwe badkamer kunnen helpen.

Via de online simulatie bekijk je gemakkelijk welk bedrag je wil lenen en op welke afbetalingstermijn. Je kan bij ons ook zeer vlot een kredietaanvraag indienen.

Wie zijn wij?

Quick Krediet helpt je genieten van de gebeurtenissen die het leven mooi maken. We zorgen voor een kleine lening op afbetaling, volledig op jouw maat gemaakt. Samen bekijken we jouw financiële situatie door uitgaven, inkomsten en openstaande rekeningen op te lijsten. Op basis van deze analyse bepalen wij, Carine, Jan & Geert, welke bank jou het best kan helpen. We verdedigen jouw dossier en zorgen dat je toch aan goede voorwaarden kan lenen. Aarzel niet ons te contacteren of spring eens binnen.

Bekijk onze meestgestelde vragen.

“Let op, geld lenen kost ook geld”