Lening aanvragen met vervalste loonbewijzen

Wanneer je jouw kredietaanvraag indient, vraagt Quick Krediet de gegevens van je inkomsten en op het moment van realisatie ook enkele recente loonfiches. Dat doen we om te kunnen bewijzen dat je over voldoende financiële middelen beschikt om de lening correct terug te betalen. Soms krijgen wij bij Quick Krediet echter onechte loonbewijzen binnen …

vervalste-loonbewijzen

Loonfiches en rekeninguitreksels worden dan vervalst. De diensten van Quick Krediet hebben meer dan 35 jaar ervaring en zijn dus getraind om zulke aanpassingen op te merken. Let dus op. Wist je dat het vervalsen van documenten een ernstig misdrijf is? Daarbij komt dat het met voorbedachte rade gebeurt, wat verzwarend werkt.

Een verwittigd man of vrouw is er twee waard

Mocht je erover nadenken om documenten te vervalsen, dan willen we je waarschuwen. Wanneer je kredietaanvraag bij ons binnenkomt …

  1. … wordt jouw dossier gecontroleerd door minimum 3 medewerkers.
  2. Stellen we een vervalsing vast, dan wordt een klacht ingediend bij de Politie van Mechelen.
  3. Na de nodige acties van Politie en Parket komt jouw dossier bij de rechtbank terecht, waar de rechter uitspraak doet over je straf.
  4. Ten slotte worden alle instanties die in België krediet verstrekken op de hoogte gebracht van de fraude. Jouw krediettoekomst komt dus in gevaar.     

Quick Krediet vindt het logisch dat je een lening op een eerlijke manier ontvangt en fraude straffen we dus keihard af. Een verwittigd man of vrouw is er naar ons gevoel twee waard.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

En geld lenen op basis van valse loonbewijzen kost je niet alleen geld, maar ook een zware sanctie.