Extra leningen aangaan, wordt moeilijker

De overheid is voortdurend op zoek naar manieren om op een gezonde manier leningen te verstrekken. Eén van hun maatregelen is een halt toeroepen aan de mensen die te snel extra krediet willen bij lenen. Wil je een nieuw krediet aangaan bovenop je bestaande lening(en)? Dat wordt dat in de toekomst een stukje moeilijker.

Nieuwe lening bovenop lopende kredieten aangaan, wordt moeilijker

Maatregel voor een gezonde financiële situatie

De mensen behoeden voor grotere financiële problemen is één van de hoofdredenen voor het afbouwen van meerdere leningen tegelijk. Daarnaast is er bewijs dat binnen dit segment van kredietverlening een sterk verhoogde kans op wanbetaling is. En daar worden zowel jij als wij, de kredietmaatschappij, niet beter van. Natuurlijk is een extra krediet aangaan minder een bezwaar als de verhouding van je inkomsten en lasten in balans is.

Neem je tijd en denk vooruit

‘Leef en geniet’ is onze base line … Maar Quickkrediet raad je in deze situatie vooral aan om weldoordacht je krediet aan te vragen. Neem de tijd om je plannen en het nodige budget in kaart te brengen. Het kan zelfs slim zijn om iets meer te lenen dan nodig, want veel plannen vallen vaak duurder uit dan voorzien. Zo vermijd je dat je een extra lening moet aangaan of dat je plannen niet optimaal of maar voor de helft worden uitgevoerd.

Quickkrediet wil graag jouw partner zijn voor een ‘gezonde’ kredietverstrekking. Onze bedoeling: jou helpen om er beter van te worden.

Quick krediet volgt de veranderingen in de kredietwereld op de voet en tracht via dit soort berichten je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Bekijk alle andere tips om online geld te lenen hier.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.