Kleine lening: lenen voor een vakantie of reis

Je hebt er maandenlang naar uitgekeken. En eindelijk is ze daar: je welverdiende vakantie. Een verre reis, een korte citytrip, een zalige week aan zee, … en dat terwijl je tuin nodig aangepakt moet worden, je tuinmeubels schreeuwen om vernieuwing en het dak aan reparatie toe is. Het kost snel aardig wat centen. Geld dat niet iedereen meteen voorhanden heeft. 

Lenen voor een reis of vakantie

Kleine lening niet populair bij bank

Lenen voor een vakantie, daar zijn de traditionele banken geen voorstander van. De kleinere lening, en dan spreken we over kredieten van minder dan 5000 euro, zijn niet populair bij onze partners. Waarom? Het is heel eenvoudig: voor hen kruipt er te veel werk en kosten in de aanvraag van een relatief lage lening. Wat de banken zullen voorstellen, is een kredietkaart, maar dat lijkt ons niet de beste formule. Je begint er aan, maar waar eindigt het … ?

Kleine lening bij Quick Krediet

Wil je lenen voor een vakantie? Of blijf je thuis en wil je graag wat opknappingswerken doen aan je woning? Bij Quick Krediet kan je wél een kleine lening aanvragen, het zogenaamde minikrediet, die je er weer bovenop helpt. Een minilening varieert tussen de 2501 en 5000 euro met een voorkeurtarief van 9,99%. Dat is 2,5% lager dan het wettelijk voorziene.

Via onze gebruiksvriendelijke website kan je in 5 minuten je aanvraag indienen.

Over het minikrediet bestaan veel misvattingen. Lees daarom zeker ons blogbericht waarin we de misverstanden over het minikrediet of de minilening bespreken.

“LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD”