Quick Krediet in nieuwe capabele handen

Bij Quick Krediet weten we waarover we spreken. We zijn al meer dan 40 jaar actief als kredietmakelaar en als familiezaak streven wij ernaar om te blijven groeien. Elke dag staan wij – Carine, Geert & Jan – voor jou klaar. Nu is het tijd voor vernieuwing aan het roer.

Quick Krediet is in nieuwe capabele handen

Na een jarenlange carrière als kredietmakelaar is het voor ons, Jan & Carine, tijd om de fakkel door te geven. Gelukkig is de opvolging verzekerd door onze zoon Geert die al meer dan 10 jaar het het reilen en zeilen binnen Quick Krediet kent. Hij is dus volledig klaargestoomd om de zaak verder te zetten.

Wat wij gaan doen? Vader Jan en moeder Carine gaan genieten van een welverdiende rust. Wat niet wil zeggen dat we van het toneel verdwijnen, want wij passeren nog regelmatig op het hoofdkantoor in Mechelen om in te springen waar nodig.

Geen familiebedrijf meer

Zoals je weet, kende Quick Krediet als familiebedrijf de laatste jaren een enorme groei (we zijn nu ook actief in de hypothecaire leningen). Aangezien wij geen familie meer hebben om in te schakelen ?, wordt Geert omringd door gespecialiseerde medewerkers ‘van buitenaf’ die dagelijks het beste van zichzelf geven. Zo is de sterke positie gegarandeerd én de groei verzekerd.

“Wij hadden gewoon geen familie meer om binnen Quick Krediet in te schakelen!”

Geert, Karl, Ivo, Sabine en Koen: wij wensen jullie veel succes en geven jullie een waardevolle raad mee: ‘Werk hard, maar altijd met respect voor de klant.

Succes,
Vader Jan en moeder Carine