Geweigerd bij jouw bank? Wij kunnen je misschien helpen

Om jouw vraag naar een lening te aanvaarden, moet je van de bank aan bepaalde voorwaarden voldoen. Deze worden opgelegd door de hoofdzetel van je bank en zijn er vooral op gericht krediet te geven aan ‘de betere’ klanten. Dat betekent dus dat van zodra er een klein risico mee gemoeid is men afhaakt en je aanvraag dus niet wordt aanvaard. Is dat bij jou het geval? Dan kunnen wij je misschien helpen.

Geweigerd bij jouw bank?

Kredietverzekeraar

Quick Krediet werkt samen met alle mogelijke partners op de kredietmarkt en zij stellen elk hun eigen voorwaarden om een lening te aanvaarden. Deze voorwaarden zijn een stuk soepeler dan die van de bank, omdat ze slechts 1 activiteit hebben: het onderzoeken van leningen. Bovendien werken zij samen met een kredietverzekeraar die je kredietaanvraag nog eens extra onderzoekt. Die professionele verzekeraar neemt het risico van wanbetaling op zich. Voor jou als klant heeft dit twee belangrijke voordelen:

  • Wij hebben keuze uit verschillende partners, iets dat bij jouw bank absoluut niet het geval is. En daardoor hebben we veel meer slaagkans.
  • Wij gaan niet alleen naar de instelling die je de grootste slaagkans biedt, maar ook naar de partner die jou de interessantste voorwaarden kan bieden.

Grotere kans op een lening

Natuurlijk aanvaarden wij niet alle kredietaanvragen, dus interpreteer de zin ‘geweigerd bij je bank? Wij kunnen je helpen’ niet te letterlijk. Maar, uit ervaring kunnen wij zeggen dat we al meerdere klanten die geweigerd werden bij de bank, probleemloos konden helpen. We zeggen het dus graag iets anders: ‘Geweigerd bij je bank? Bij ons maak je een grotere kans geholpen te worden’.

Quick krediet heeft 35 jaar ervaring wat uiteraard mee helpt om je slaagkansen zo optimaal mogelijk te onderzoeken.

Let op: geld lenen, kost ook geld.

Ben je geweigerd bij je bank? Doe gerust een kredietaanvraag bij Quick Krediet. Binnen de twee uur (tijdens de kantooruren) weet je of je aanvraag is aanvaard.

“Let op, geld lenen kost ook geld”