Kleintjes worden groot  

Zoals je weet zorgt Quick Krediet voor een (kleine) lening op afbetaling, volledig op jouw maat. We verdedigen je dossier en zorgen dat je toch aan goede voorwaarden kan lenen. Een interview met zaakvoerder Jan geeft je meer inzicht in waar wij voor staan en welk parcours wij in meer dan 30 jaar als kredietmakelaar hebben afgelegd. Om de ervaren ‘Quick Kredieters’ te worden die we nu zijn. 

Interview met de zaakvoerder van Quick Krediet

Hoe ben je in de kredietwereld gerold?Zaakvoerder van Quick Krediet - Jan

Jan: ‘Mijn echtgenote en ik werkten in een belangrijke financiële instelling. Met de geboorte van onze zoon Geert koos Carine ervoor om thuis te blijven voor de opvoeding van onze twee kinderen. Om het verlies van inkomen te compenseren, starten wij in bijberoep een makelaarskantoor met als doel ‘zo nu en dan eens’ een dossiertje te realiseren. Dit is echter lichtjes uit de hand gelopen (lacht). Eén van mijn karaktertrekken is namelijk dat ik overal de beste en de grootste wil in zijn. De dagelijkse drang naar meer maakt van Quick Krediet inmiddels een belangrijke speler op de makelaarsmarkt.

Waar ben je het meest trots op in jouw carrière?

Jan: ‘Ik heb veel zaken om trots op te zijn. Wij zijn er in geslaagd om in een zeer moeilijke markt jaar na jaar te blijven groeien. Bovendien is dat ons als familiebedrijf gelukt met een beperkt aantal mensen. Ons geheim? Werken … werken … en nog eens werken!

Wat is kenmerkend voor jullie kantoor?

Jan: ‘Dat we zo gemakkelijk bereikbaar zijn, is zeker één van onze troeven. Telefonisch kom je onmiddellijk in contact met de juiste man (of vrouw) op de juiste plaats. Geen minutenlange doorschakelingen of contacten waarbij je niet geholpen wordt. Wij staan zelfs klaar om via onze chatbox alle vragen van onze klanten te beantwoorden. Daarbij komt nog dat wij zo georganiseerd zijn dat op elk moment een afgevaardigde van Quick Krediet bij onze klant aan huis komt om hun krediet te realiseren. Quick Krediet, dat is na al die jaren een geoliede machine geworden.

In al die jaren ontmoette je duizenden mensen en ben je op verschillende plaatsen over het hele land geweest. Kan je me enkele anekdotes vertellen?

Jan: ‘Natuurlijk, ik moet meteen aan twee hele grappige denken. De eerste: toen we bij een klant thuis waren om de lening te ondertekenen, vloog er opeens een papegaai op de schouder van onze zoon Geert. De klant liet dit gebeuren en zei dat het geen kwaad kon … De papegaai was er toch in geslaagd om in enkele seconden twee knopen van zijn hemd af te bijten! De tweede anekdote speelt zich ook af bij een huisbezoek. Toen ik binnenkwam, moest ik via de keuken naar de living. In die keuken zaten enkele vrouwen met blote voeten in plastiek kommen deeg te kneden. Naar verluidt waren de dames een verjaardagsetentje aan het klaarmaken voor de jongste zoon. Na de ondertekening van de lening vroeg de vrouw des huizes mij of ik zin had in een typisch gebakje van het thuisland … Ik heb beleefd gepast (lacht).

Quick krediet heeft meer dan 30 jaar ervaring, wat uiteraard mee helpt om je slaagkansen op een lening zo optimaal mogelijk te onderzoeken. Geweigerd bij jouw bank? Quick Krediet kan je misschien helpen.

“Let op, geld lenen kost ook geld”