De voordelen van een schuldsaldoverzekering

Als je een lening op afbetaling aangaat, kan je daarbij ook een schuldsaldoverzekering afsluiten. Deze overlijdensverzekering is echter nooit verplicht. In tegenstelling tot andere kredietmakelaars zet Quick Krediet dan ook geen enkele druk om zo’n verzekering af te sluiten. Toch willen we je de belangrijke voordelen van een schuldsaldoverzekering niet onthouden.
 

Voordelen van een schuldsaldoverzekering

Waarom een schuldsaldoverzekering afsluiten?

  • Hét belangrijkste voordeel van deze verzekering is dat je nabestaanden niet aansprakelijk kunnen worden gesteld om jouw lening terug te betalen als jij sterft. Jouw partner, kinderen, ouders, … moeten de financiële put niet dichten.
  • De kredietinstelling waar je wil lenen, houdt bij de beoordeling van jouw kredietaanvraag niet alleen rekening met je inkomsten en kosten, maar ook met de eventuele garantie bij overlijden. Je zal dus met andere woorden vlotter een lening kunnen krijgen als je ook een schuldsaldoverzekering aangaat.

Schuldsaldoverzekering bij Quick Krediet

Mocht je interesse hebben in een lening met overlijdensgarantie, dan kan Quick Krediet je helpen aan concurrentiële en betaalbare voorwaarden. Enerzijds kan je de verzekering opnemen in de gevraagde lening. Anderzijds kan je ook jouw lening verhogen met het bedrag van de premie. Zo betaal je de schuldsaldoverzekering mee af in je maandelijkse aflossing van het krediet.

Voor een krediet op maat moet je bij Quick Krediet zijn. Wij nemen onze tijd om met jou de mogelijke formules te bekijken. Vragen? Neem gerust contact met ons op of lees over onze manier van werken.

“LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD”