Snelle lening? Enkele tips.

Als je een lening wilt aangaan bij Quick Krediet, kan je deze eenvoudig aanvragen via ons online formulier. Iedereen heeft graag een snelle lening. Daarom ontwikkelden we een eenvoudige en gebruiksvriendelijke kredietaanvraag die zowel via computer, laptop als smartphone beschikbaar is.

Van zodra we de ingevulde aanvraag ontvangen, gaan we aan de slag om je zo snel mogelijk een lening te bezorgen. Maar wist je dat je ook zelf een invloed hebt op hoe snel je jouw geld kan ontvangen? 

Tips voor een snelle lening

Tip 1: vul de aanvraag volledig in

In onze online kredietaanvraag beperkt Quick Krediet zich enkel tot de meest essentiële gegevens die nodig zijn om je leningsaanvraag te onderzoeken. Wij vragen je niet meer dan nodig is. Neem dus even de tijd om alles te lezen en volledig in te vullen. Het is een cruciale stap om snel jouw gevraagde lening te verwerken én ontvangen.

Tip 2: wees eerlijk

De informatie die je invult, moet vanzelfsprekend correct en eerlijk zijn. De loonbewijzen en eventuele andere bewijsstukken worden minutieus gecontroleerd door ons, maar ook door de diensten van de kredietinstelling. Elke afwijking, hoe klein ook, zorgt ervoor dat je aanvraag moet aangepast of herzien worden. Dat betekent dus dat je lening vertraging oploopt.

Een kredietaanvraag waarbij alle gegevens correct zijn, zorgt voor een snelle lening. Een aanvraag waarbij nog aanpassingen moeten gebeuren, vertraagt de uitbetaling. Meer nog, het kan zelfs leiden tot een weigering van jouw lening.

Wil je snel geld lenen? Zorg dan dat je alle gegevens in de online aanvraag volledig en correct invoert. Je identiteit, je inkomsten, je lasten, … zijn cruciaal om je kredietaanvraag te onderzoeken. Maar nog belangrijker: om het geld van de lening zo snel mogelijk op je rekening te krijgen.

Geweigerd bij jouw bank? Wij konden al meerdere klanten probleemloos helpen.

“Let op, geld lenen kost ook geld.”