Krap bij kas?

De auto die er de brui aan geeft, de belastingbrief die in de bus valt, een onverwachte kost aan je woning, … Iedereen heeft wel eens onvoorziene uitgaven. Misschien heb je voor zulke onverwachte rekeningen een spaarpotje staan? Of heb je behulpzame ouders? Wie weet kunnen zij jou helpen. Heb je dat niet, kan je natuurlijk ook een vriend aanspreken. Maar dat vinden we meestal lastig. Op zulke momenten zit je met de handen in het haar, en dat willen wij niet.

Wij begrijpen mekaar

Zie je geen oplossing? Aarzel niet Quick Krediet aan te spreken. We zorgen voor een kleine lening op afbetaling, volledig op jouw maat gemaakt. Samen bekijken we jouw financiële situatie door uitgaven, inkomsten en openstaande rekeningen op te lijsten. Op basis van deze analyse bepalen wij, Carine, Jan & Geert, welke bank jou het best kan helpen. We verdedigen jouw dossier en zorgen dat je toch aan goede voorwaarden kan lenen.

Wees gerust, we weten waarover we spreken.

Al meer dan 35 jaar staan we bekend als ‘de kredietmakelaar met respect voor de klant’. Geen verplichte dure verzekeringen of addertjes onder het gras. Gewoon een correcte lening op afbetaling. We willen je helpen om op tijd je rekeningen te betalen, jouw auto te herstellen, je appartement te laten opknappen en vooral: om gerust te leven. Onze slogan is niet voor niets: leef & geniet.

Op zoek naar meer informatie over lenen?

Hieronder geven we jou enkele nuttige links mee die je meer inzicht bieden in lenen en schuldbeheer.

“Let op, geld lenen kost ook geld”