Financiële problemen door waterschade?

Heel wat mensen en families werden recent getroffen door de felle regenbuien en overstromingen die een enorme schade hebben veroorzaakt. Heb je zelf ook moeilijkheden door waterschade? Quick Krediet staat klaar om samen naar een oplossing voor je financiële probleem te zoeken.

Financiële problemen door wateroverlast

Vergoeding voor waterschade

Wanneer je met waterschade zit, zullen de verzekeringsmaatschappijen de geleden schade normaal gezien vergoeden. Op voorwaarde natuurlijk dat je verzekerd was op het moment van de schade en dat de premie was betaald. Ook het rampenfonds zal waarschijnlijk voor een groot stuk tussenkomen.

De banken en kredietmaatschappijen onder leiding van Febelfin (waar Quick Krediet deel van uitmaakt) werken voor de getroffen gezinnen die financiële moeilijkheden hebben aan een oplossing.

Ervaar je problemen met de terugbetaling van je woonkrediet? Neem dan zeker contact op om te bekijken welke oplossingen er mogelijk zijn voor jouw specifieke situatie. Ook wanneer je nog niet in financiële moeilijkheden zit, maar die verwacht, kan je ons om hulp vragen.

Check de concrete maatregelen die voor jou in aanmerking kunnen komen:

Nu meteen hulp nodig?

Is het ondertussen moeilijk om jouw persoonlijke lening(en), autofinancieringen, leasings en/of woonkrediet af te betalen? Dien dan je vrijblijvende kredietaanvraag in. Samen zoeken we naar de beste oplossing.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.