Quick Krediet breidt diensten uit met hypotheken

Tot voor kort concentreerde ons kantoor zich enkel op leningen op afbetaling (persoonlijke leningen). Nu hebben we onze diensten uitgebreid met een afdeling die zich specialiseert in hypothecaire leningen. Meer nog, wij hebben het gerenommeerde kantoor van Metrofinance overgenomen en geïntegreerd in Quick Krediet.

Quick Krediet en hypotheken

Quick Krediet is in volle groei

Het ervaren en gespecialiseerd team van Metrofinance zoekt voor jou dagelijks naar een geschikte hypothecaire lening. We focussen niet enkel op aankopen in binnen- en buitenland, herfinancieringen en renovatieleningen, maar ook de moeilijkere dossiers (bv. je bent eigenaar van een woning, maar hebt moeilijkheden om alles correct te kunnen betalen) komen in aanmerking. Deze complexe aanvragen worden door kennersogen aan een grondige analyse onderworpen en onderhandeld met verschillende kredietmaatschappijen.

Ons dagelijks doel? Jouw lening, jouw droom, helpen verwezenlijken aan de meest interessante voorwaarden.

Het team van Metrofinance dat zich concentreert op alles wat met hypotheken te maken heeft, werkt vanuit Zwijndrecht (Alfred Oststraat 33). Natuurlijk staan zij dagelijks in nauw contact met de hoofdzetel van Quick Krediet in Mechelen.

Hypotheken aan de meest interessante voorwaarden

Als makelaar voor alle belangrijke kredietinstellingen garandeert Quick Krediet, en dus ook Metrofinance, dat wij jou het meest interessante krediet geven. Dat wil zeggen: de lening die voldoet aan jouw behoeften en budgettaire mogelijkheden. Wij zijn als onafhankelijk kredietmakelaar bovendien op geen enkele manier gebonden aan een bepaalde kredietmaatschappij.

Om een hypothecair krediet aan te vragen, kan je surfen naar metrofinance.be. Daar kies je het juiste doel van de lening en word je naar een speciaal ontwikkeld aanvraagscherm gestuurd. Wil je een lening op afbetaling aangaan? Dan kan je via deze website een aanvraag doen.

Wij gaan tot het uiterste voor jou

Alle geweigerde aanvragen voor leningen op afbetaling van mensen die eigenaar zijn, worden door ons team van specialisten opnieuw bestudeerd. Zo zijn we zeker dat we geen mogelijkheden over het hoofd zien.

Een nieuwe uitdaging starten. Het is altijd even spannend. Maar we zijn vastberaden om ook van onze afdeling hypothecaire leningen een succesverhaal te maken!

“LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.”