Er waait een nieuwe wind door ons kredietkantoor

In de komende weken breidt Quick Krediet z’n productgamma gevoelig uit en jij, onze klant, kan daarvan mee profiteren. Door regelmatig onze website te bekijken en onze blogs te lezen, ben je altijd snel op de hoogte van de nieuwtjes die we voor jullie in petto hebben.

Nu ook hypotheken bij Quick Krediet

Start aanvraag hypotheken

Met gepaste trots kondigt Quick Krediet aan dat wij gestart zijn met een heuse hypotheekcel. Naast leningen op afbetaling bieden wij dus binnenkort ook hypotheken (woonkredieten) of herfinanciering van je bestaande hypotheek aan. Ben je eigenaar? Dan gaan wij bovendien ook op zoek naar een creatieve invulling van je kredietdossier.

Het voordeel voor jou?

Dit betekent dat je zelf niet meer hoeft te ’s hoppen’ en onderhandelen met verschillende banken. Dat werk nemen wij jou uit handen. Onze innovatieve software zorgt ervoor dat wij voor jou het meest geschikte krediet vinden. Een lening die past bij jouw financiële mogelijkheden en wensen, zodat je een krediet afsluit waarbij je je op je gemak voelt.

Stel ons op de proef en laat ons de herfinanciering van je lopende hypotheek berekenen. 😉

Tot snel!

Het team van Quick Krediet

“LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.”